Musaverstas

-Studio-, ja äänityspalvelut Torniossa

-musiikin tuotantopalvelut

-laulunopetus

-soitonopetus (basso, kitara, piano)

Mitä teemme?

Musaverstas on studio-, tuotanto-, ja musiikinopetuspalvelu kaikille, jotka haluavat viedä musiikkiaan tai soitto-/laulutaitoaan "next levelille".

Next

Keitä olemme?

Julia & Jukka Lamminen. Olemme Freelance -muusikoita ja toimimme erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa. Toimimme myös laulun-, ja soitonopettajina ja musiikkituottajina.

Next

Musiikin tuotanto ja musiikinopetus

Musiikin tuotanto

Onko pöytälaatikossasi kappaleiden sanoja? Etkö ole tehnyt biiseihisi vielä säveltä? Tehdään ne yhdessä valmiiksi. Studiollamme on mahdollista tehdä alusta alkaen musiikin sovitus, äänitys ja miksaus. Voimme myös halutessanne soittaa instrumentit nauhalle ja mies-, sekä naissolistit ovat käytettävissä. Myös valmiit biisit ja bändit ovat tervetulleita studiolle äänittämään.

Musiikinopetus

Laulutunneilla käydään oppilaan valitsemia kappaleita, harjoitellaan fraseerausta, eri tyylejä ja perus-laulutekniikkaan liittyviä asioita. Oppilaille järjestetään live-esiintymisiä, joissa jokainen pääsee halutessaan esittämään tunneilla harjoiteltavat kappaleet elävälle yleisölle. Myös kitara-, basso ja pianotunnit.

Referenssejä:

Yhteystiedot

Jukka Lamminen

050 3619714

jukka.lamminen@gmail.com

Linkkejä:

www.jukkalamminen.com

www.facebook.com/duojukkajajulia